Novým ostravským koordinátorem se stal Roman Koky



Novým koordinátorem ostravské pobočky Projektu SPOLU se stal Roman Koky. Přebírá koordinátorství po Mikuláši Sýkorovi, který tuto funkci plnil po 3 dlouhé roky! Mikymu mockrát děkujeme za jeho dlouhodobou práci na vybudování a udržování ostravské pobočky a Romanovi přejeme mnoho energie a sil pro její další rozvoj! Níže si můžete o Romanovi přečíst více:

"Jsem studentem druhého ročníku psychologie na Ostravské univerzitě. V psychologii se nejvíce zajímám o klinickou psychologii a psychopatologii. V budoucnu bych rád získal atestaci v klinické psychologii a co nejdříve zahájil terapeutický výcvik v psychoanalýze. Mezi mé zájmy patří hra na klavír a četba.

Projekt SPOLU vnímám jako velice prospěšný pro obě strany. Je to krásný způsob, jak ukázat pacientům, že jsou pro nás důležití, a že nám záleží na jejich duševním zdraví. Pevně doufám, že se nám podaří ostravskou pobočku rozšířit do takové velikosti a úrovně, jako je to na ostatních pobočkách. Jako koordinátor se budu snažit pro to udělat vše a těším se na další "psychonadšence" ! "


Zájemci o dobrovolnictví studující psychologii na Ostravské univerzitě se mohou přidat do skupiny OSTRAVSKÝCH ČEKATELŮ.

 

Líbil se ti článek? Sdílej ho se svými přáteli!