Těšte se na nás na Instagramu! A chystáme i novinky na FB

Naše facebookové stránky Projekt SPOLU jistě znáte, setkáváte se na nich se zajímavými příspěvky z oblasti péče o duševní zdraví i o psychické potíže, snažíme se pro vás vybírat spolehlivé rozhovory, články i infografiky, se kterými stojí za to se seznámit a třeba se jimi inspirovat. Do letošního dubna jste taky mohli po celý rok sledovat (a nadále je v historii pod hashtagem #aktivitySPOLU najdete) ukázky toho, co děláme přímo s klienty využívajícími psychiatrickou péči. A občas na našem Facebooku také vidíte střípky ze života SPOLařů (např. dřívější série #TvářeSPOLU nebo průběžné informace z intervizí a dalších školení). Právě poslední jmenované chceme posunout zase o něco dále - můžete se těšit na představení našich koordinátorů a také na čísla, kterými vám chceme představit, co vlastně všechno děláme :)

Na Instagramu projektspolu se právě fotky z naší komunity a čísla umožňující nahlédnout do našeho zákulisí objeví nově taky.

Děkujeme Davidovi Ulčákovi, SPOLaři a koordinátorovi ostravské pobočky, za správu facebooku zejména v oblasti příspěvků přejatých zvenčí, a Kamile Uvírové, brněnské SPOLařce a koordinátorce tamního Kogni týmu, za chystané exkurzy do dění ve SPOLařské komunitě.

Líbil se ti článek? Sdílej ho se svými přáteli!