Pozici hlavního koordinátora Projektu SPOLU po Markétě Hovorkové převezme Dominika Červenková

Dlouholetou SPOLařku Markétu Hovorkovou, někdejší koordinátorku několika oddělení a zařízení v Brně i celé brněnské pobočky a nadále pokračující v koordinaci pobočky v Plzni, působící od roku 2017 v organizačním týmu a od roku 2018 jako hlavní koordinátorka Projektu, nejprve s Radimem Koníčkem (bývalým brněnským koordinátorem) a poté s Violou Müllerovou (ostravskou koordinátorkou) po boku, ve funkci postupně vystřídá Dominika Červenková, působící od podzimu 2019 jako olomoucká koordinátorka.


(fotka ze schůzky nynější a budoucí hlavní koordinátorky Projektu SPOLU k předání informací o pozici a doladění blízkých cílů a vizí, 6. 6. 2022 v Plzni)

Máme velikou radost, že se novou hlavní koordinátorkou stává právě Domča, angažovaná motivovaná dlouholetá SPOLařka se spoustou nápadů a elánu pro posouvání Projektu SPOLU k tomu, čím má být. Přejeme jí v nové pozici mnoho radosti a inspirace i mnoho úspěchů celému SPOLU!

Markét nás ještě úplně neopouští, dále je spojena s plzeňskou pobočkou a ve funkci externího "senior"-poradce bude k ruce Domče i nadále. Chceme jí za to poděkovat, a hlavně ocenit všechen čas a energii, které do SPOLU dosud vložila a bez kterých by SPOLU nebylo, jaké je. Vždycky byla pevnou oporou, o kterou se koordinátoři mohli opřít, a nekonečná studna všech informací a znalostí. Děkujeme!

Líbil se ti článek? Sdílej ho se svými přáteli!