Setkání koordinátorů poboček

Léto v Projektu SPOLU prožíváme jako tradičně převážně odpočinkově, SPOLaři jsou většinou z poboček rozprchnutí do svých domovin. Volnější čas ale také využíváme víc pro naše koordinátory, rozvoj poboček i celého Projektu SPOLU. Letos se nám dokonce konečně podařilo uspořádat setkání velké části koordinátorek měst, za což jsme velice vděční.

6. srpna 2020 se v klidné kavárně v Praze sešly hlavní koordinátorky Markéta Hovorková (zároveň koordinátorka Plzně) a Viola Müllerová (též koordinátorka Ostravy), koordinátorky Brna Zdena Nováková a Mária Lapková, koordinátorka Olomouce Dominika Červenková a koordinátorky Českých Budějovic Kristýna Brožková a Simona Vacušková. Bavily se o dopadech covidu na stav poboček, o dalších plánech, ale i o organizačních posunech v jednotlivých pobočkách i v celkové struktuře Projektu SPOLU, bylo to velice obohacující. Na toto osobní setkání naváže ještě několik diskuzí v pravidelném setkávání online i s dalšími koordinátory měst, kteří neměli v tento termín bohužel možnost dorazit.

Rádi bychom všem koordinátorkám poboček, ale i dalším dílčím koordinátorům poděkovali za veškerou energii, elán, radost a píli, které chodu i rozvoji Projektu SPOLU věnují.

Líbil se ti článek? Sdílej ho se svými přáteli!