Koordinační výměna v Brně

Koordinace naší největší pobočky je náročná v každém období, o to náročnější byla v posledních letech, kdy se v souvislosti s pandemií covid-19 měnily mnohé podmínky, spoustě dobrovolníků i koordinátorů oddělení či týmů se změnily možnosti nebo preference, což vedlo k četným personálním výměnám a nárůstu práce na všech zaškolováních i vytváření a udržování motivace jak mezi SPOLaři, tak právě ve vedení pobočky.

A tohle všechno naše brněnská koordinátorka, zkušená SPOLařka a někdejší koordinátorka muziko týmu i několika oddělení, iniciátorka četných pokroků a inspirativní člověk pro nejednoho SPOLaře i koordinátora, Zdena Nováková zvládla, stále s elánem jí vlastním. Mnohokrát děkujeme jí i dalším koordinátorkám brněnské pobočky, které jí v částech této náročné SPOLU-cesty pomáhaly, Kateřině Burianové a Márii Lapkové. Je pro nás velkým potěšením, že tyto inspirativní mladé ženy provedly brněnské SPOLU všemi náročnými situacemi posledních let a nyní od března 2022 přibírají posily, které jsou vybavené předanými znalostmi, nabírají vlastní četné zkušenosti a mají nemenší nadšení pro rozvoj Projektu SPOLU: dovolte nám představit vám aktuální koordinační tým Brna: Máriu Lapkovou, Kamilu Uvírovou a Martinu Kocmanovou.

Majko, Kamčo a Marti, moc se těšíme na všechny další kroky brněnské pobočky a přejeme vám v nich mnoho štěstí, radosti a obohacujících momentů.

Zdeničko, ještě jednou děkujeme za veškerou práci a úsilí, které jsi za celou tu dobu do Projektu dávala. Přejeme Ti, aby Tě nadšení neustále provázelo na další cestě.


(fotografie z tajné oslavy nachystané brněnským týmem pro odcházející Zdeničku a Kačku)

Líbil se ti článek? Sdílej ho se svými přáteli!