Rozrůstá se nám PR tým, těšte se na novinky

Snažíme se neustále zlepšovat způsob vedení našich volnočasových podpůrných aktivit na psychiatrických odděleních i dalších místech, kde lidé s duševním onemocněním nacházejí podporu, nechceme však zapomínat ani na stránku prezentace Projektu SPOLU na veřejnosti i mezi SPOLaři samotnými. Věříme, že s naším novým týmem, v němž původní čistě psychologické osazenstvo doplní studentky žurnalistiky, posuneme náš facebook i akce pro studenty i pro širokou veřejnost zase na další úroveň.

Dosavadní správkyni facebookových stránek, hlavní koordinátorku Markétu Hovorkovou, a její laskavé konzultanty, hlavního koordinátora Radima Koníčka a dřívější členku organizačního týmu a PR specialistku Hanu Sedlákovou vystřídají bývalý koordinátor a student psychologie Roman Koky, studentka psychologie a žurnalistiky Sára Fejtová a studentky žurnalistiky Denisa Marynčáková a Sára Suchá.

  • Denisa má na starosti zejména komunikaci s médii, tiskovky, ale i akce a tvorbu nového obsahu na FB (články, grafiky, výzvy), popř. delší příspěvky na web.

  • Sára F. má na starosti komunikaci s koordinátory, ale i přesahové destigma akce a nadcházející oslavu Projektu SPOLU.

  • Sára S. má na starosti storky s dobrovolníky, články edice life-style, psychogygiena, příspěvky na web, tvorba nového obsahu atp.

  • Roman má na starosti správu FB a pravidelné příspěvky na něm.

Těšíme se na výsledky naší psychologicko-žurnalistické spolupráce!

Líbil se ti článek? Sdílej ho se svými přáteli!