Sympozium Horizonty

Zúčastněte se s námi sympozia Horizonty 2018: Napětí, Které Nás (ne)spojuje, které probíhá 3. až 5. května 2018 v Ostravě.

 

Nezmeškejte ve čtvrtek ve 14:15 náš workshop na téma "Reformní napětí: největší výzvy české reformy psychiatrické péče" v sekci Duševní zdraví, kde Barbora Chvátalová a Markéta Hovorková představí reformní iniciativu NA ROVINU v kontextu celé reformy psychiatrické péče a budou diskutovat hlavní strukturální, personální, finanční a kulturní výzvy, jimž reformní proces čelí, a to i prizmatem Projekt SPOLU.

  • Jak efektivně komunikovat téma duševního zdraví a nemoci na veřejnosti?
  • Jak podpořit duševní hygienu národa?
  • Jak předcházet syndromu vyhoření a dehierarchizovat komunikaci ve zdravotnictví tak, aby systém umožňoval profesní multidisciplinaritu, zplnomocnění a zotavení lidí se zkušeností duševního onemocnění?
  • Co tito lidé opravdu nejvíce potřebují?

Přijďte přispět vaším názorem a zkušeností!

 

Dále nás taky můžete vidět i v pátek od 10:30 v sekci Vzdělávání s workshopem "Stigma, které se nás může dotknout všech", v rámci něhož s vámi Markéta Hovorková a Jan Beránek budou diskutovat o stigmatu týkajícím se lidí s duševními problémy. Hlavně vás ale čeká přemýšlení o způsobech, jak proti stigmatu bojovat, a to již ve vzdělávacím procesu.

Líbil se ti článek? Sdílej ho se svými přáteli!