Support us Join us

Koordinátory pobočky České Budějovice jsou Michael Studnička a Kristýna Brožková

Naše nová pobočka v Českých Budějovicích má konečně své nové koordinátory! :)
Stali se jimi Michael Studnička a Kristýna Brožková. Přečtěte si krátké medailonky našich nových koordinátorů a studujete-li psychologii na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích, nebojte se právě teď přidat do budějovických ČEKATELŮ a tak se brzy stát dobrovolníky Projektu SPOLU! :) 


"Ahoj! Jmenuji se Michael Studnička a jsem studentem druhého ročníku psychologie na Jihočeské univerzitě. V oblasti psychologie se rád věnuji především dětské psychologii a klinice, což souvisí s využitím mého volného času v podobě pořádání dětských táborů a akcí. Mezi mé další koníčky patří především sporty, od fotbalu, discgolfu po volejbal nebo tenis. Pevně věřím, že se nám v Českých Budějovicích povede navázat na úspěšné pobočky Projektu SPOLU v Brně, Praze, Olomouci a Ostravě. Doufám, že zde usnadníme možnosti praxe pro studenty psychologie a také jim pomůžeme naučit se spoustu nových věcí a získání nových zkušeností. Těším se na všechny, s kterými se setkám a budu spolupracovat!"


Kristýna Brožková: "Jsem studentkou třetího ročníku psychologie na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Po absolvování školy bych si ráda udělala terapeutický výcvik a pracovala s dospělými klienty. Zajímám se i o krizovou intervenci a psychoonkologii. Mezi mé zájmy patří především divadlo a tanec.
Vidím v Projektu SPOLU velký potenciál nejen ve větších městech, ale i právě v Českých Budějovicích, kde se psychologie také vyučuje na Jihočeské univerzitě. Domnívám se, že o takovýto druh dobrovolnictví, který je prospěšný pro více stran, bude velký zájem. Nejvíce mě fascinuje prostota a přitom potřebnost konceptu Projektu. Proto mám záměr podílet se na jeho dlouhodobém postupném rozšiřování. Moc se těším."

Přejeme novým koordinátorům mnoho energie pro vybudování nové pobočky! :)

Do you like the article? Share it with your friends!