Support us Join us

Jarmark spolků Brno

Včera jste měli možnost se s námi potkat na Jarmarku spolků na FSS, který pořádala MUNIE. Při té příležitosti jsme rozdávali brožurky ČASP, určené primárně prvákům. Pokud vás zajímají aktuální informace, skočte si pro jednu k nástěnce na katedře psychologie - Filozofické fakulty i Fakulty sociálních studií.

Zdá se, že každý student psychologie si v Projekt SPOLU může najít „to své“: ať už vás baví propojení tance s psychologií, kreslení, máte certifikát z autogenního tréninku či rádi diskutujete o filmech... Dokonce i když teprve začínáte studovat, máte možnost se zapojit do „pomocného teamu“, jehož náplní je zejména pasivní pozorování a zapisování.

Akce, kde se pohybují i studenti jiných oborů než psychologie, vždy přinesou zajímavé nápady nových mezioborových možností spolupráce. Tentokrát jsme diskutovali o možnostech průniku aktivit Projektu SPOLU a oboru sociální pedagogiky, jež se vyučuje na PdF MU. Ta občas pořádá zajímavé akce a workshopy, týkající se dramatické výchovy, z čehož by například mohli čerpat SPOLAŘi působící v rámci Drama-teamu. Dále se přímo nabízí spolupráce s mediky, studenty sociální práce či svépomocnými organizacemi pacientů. Zatím jsme však rádi, že se nám podařilo propojit studenty psychologie na FF a FSS, ve SPOLU jsou zastoupeni téměř přesně půl na půl.

Také padla otázka ohledně způsobu zapojení do SPOLU. V současnosti probíhá přihlašování přes FB skupinu „SPOLU-ČEKATELÉ“.
Brno: https://www.facebook.com/groups/SPOLUcekatele/
Olomouc: https://www.facebook.com/groups/546064472158539/
Nenechte se však odradit názvem! Často ti, kdo se přidají jako poslední, získají praxi jako první. Právě teď začátkem semestru bude nejvíce uvolněných míst a nabídek, tak neváhejte! Těšíme se na vás! ????


 

Do you like the article? Share it with your friends!