Support us Join us

Podpora od Dávám židli do kruhu

Slyšeli jste už o iniciativě Dávám židli do kruhu? Tahle parta nadšených studentů z pražského gymnázia "GEVO" pod vedením pedagoga Matěje Bíži, která začala destigmatizačním muzikálem Židle v kruhu, přidává další a další "židle" do čím dál většího "kruhu", v němž se jde o duševních problémech bavit beze strachu. Kromě toho také podporuje další projekty se stejným zájmem ve vyhlašovaných grantových soutěžích.

Do soutěže o grant Dávám židli do kruhu jsme se v listopadu 2018 přihlásili i my, 23. ledna 2019 se naši hlavní koordinátoři (Markéta Hovorková a Radim Koníček) setkali se zástupci Dávám židli do kruhu, aby popovídali o tom, co děláme a jak bychom případný příspěvek chtěli využít. Asi jsme zaujali, protože přesně měsíc po setkání, 23. února 2019, jsme obdrželi radostnou zprávu, že získáváme 15 tisíc pro podporu našich týmů! Moc si toho vážíme a těšíme se, jak díky tomuto bohatému příspěvku vybavíme vznikající olomoucký Arte tým!

Moc iniciativě Dávám židli do kruhu děkujeme nejen za tuto podporu, ale celkově za jejich aktivity pro zlepšování prostředí náhledu na duševní obtíže a přejem jí mnoho štěstí a úspěchů i v dalších letech fungování!

#davamzidlidokruhu

Do you like the article? Share it with your friends!